Referencer

ITC-Metal arbejder sammen med en række virksomheder, der er førende indenfor deres felt. Her kan du læse, hvad de siger om samarbejdet.

Lundberg Tech

"Lundberg Tech har arbejdet sammen med ITC-Metal siden 2011. Vi er meget begejstret for samarbejdet, for ITC-Metal leverer altid til tiden og i den høje kvalitet, der kendetegner vores produkter."

 

"Vi er også glade for at kunne arbejde sammen med et firma, som har en klar social profil og som er med til skabe beskæftigelse til borgere på kanten af arbejdsmarkedet."

- Karsten Klein, Chief Operating Officer

 

  Trykprøvede oliekasser til Lundberg Tech

Fakta om samarbejdet

Lundberg Tech producerer bl.a. udsugningsanlæg, som gør det nemmere at genanvende plast i industrien. I de anlæg bruges et knivhus, hvor knivene skal forsynes med olie. Olietanken producerer ITC-Metal.

SpaceInvader

 “Vi er rigtig tilfredse med samarbejdet og at kunne stole på, at vores produkt bliver fremstillet af dygtige og trænede håndværkere, der sikrer dets kvalitet. Muligheden for at støtte en organisation, som hjælper arbejdere med at genoptræne og genfinde sig selv på jobmarkedet, er også noget vi sætter stor pris på.” 

 - Steen Frederiksen, adm. direktør hos SpaceInvader.

 

Svesning af SpaceInvader pallestativ

 

Fakta om samarbejdet

Med pallestativet fra SpaceInvader kan der komme mere gods med samme lastbil. Det sparer tusindvis af kroner, skåner miljøet og letter arbejdsgangen – i hele logistikkæden. Størstedelen af SpaceInvader stativet svejses sammen hos ITC-Metal. De trænede operatører styrer maskinerne som svejser SpaceInvader-stativets fødder til stængerne, og her sættes også SpaceInvaders grønne info-mærkater på siden af stativet.

 

 

 

 

 

 

 

Scan Antenna

 "Hos ITC-Metal har vi en leverandør og samarbejdspartner, som vi sætter stor pris på. Vi får lavet stansearbejde af meget høj kvalitet som hjælper med til, at vores produkter i sidste ende lever op til vores kunders høje krav."

 

- Jens Pedersen, stifter af Scan Antenna.

 

"Kvaliteten af arbejdet ITC-Metal udfører er naturligvis i højsædet, men vi er også glade for at kunne støtte op om det vigtige sociale arbejde, ITC-Metal står for. At få borgere tilbage på arbejdsmarkedet er en sag, som vi meget gerne bidrager til."

- Kim Tarvainen, produktionschef fra Scan Antenna.

 

Antennekasser produceret for Scan Antenna af ITC-Metal I Roskilde

Fakta om samarbejdet

ITC-Metal producerer antennekasser og antennefødder for Scan Antenna. Det er en opgave med stor volumen, hvor vi stanser elementerne ud og leverer mange tusinde styk.

 

Roskilde kommune

Roskilde kommune har igennem en årrække fået løst forskellige smedeopgaver hos ITC-Metal. Her er den seneste opgave, som har bestået af en gangbro over kystsikringen, et godt eksempel på den slags opgaver.

 

 

Fakta om samarbejdet

Når "Kystsikringen" monterer de specielt designede aluminiumsprofiler, der opstemmer vandet på det, der på billedet er bagsiden af opstillingen, forhindres adgangen til de, matrikler der ligger bagerst i billedet.

Således var opgaven at fremstille en trappe med adgang til ejendommen. Trappen skulle kunne opbevares sammen med den øvrige kystsikring, og tages frem og samles, når der er varsel om forhøjet vandstand.    

 

I forbindelse med opgaven udtaler Roskilde Kommune :

”Roskilde Kommune, direktørområde for by, kultur og miljø har været yderst tilfreds med vores samarbejde.

Den helt store fordel har ligget i, at vi i samarbejdet, har kunnet udvikle og konstruere en gangbro over kystsikringen i Roskilde Havn.

Det bliver med garanti ikke sidste gang vi ønsker at indgå et sådant samarbejde”.

 

- Bjørn Viinblad Mikkelsen, Projektleder, Veje og Grønne områder, Roskilde Kommune.
 

ITC-Metal og Gooroo ApS

Metalarbejde af ITC Metal

Det er en fornøjelse at bruge ITCs værksted som produktionssted for mine møbler. Vælger du et samarbejde med ITCs værksted, leverer medarbejdere og ledelse høj kvalitet. Når medarbejderne stolte afleverer et nyt hold møbler til mig, ved jeg at jeg lige så stolt kan levere dem til mine kunder. Håndværket og detaljerne er i orden.

 

 

Den daglige ledelse er i høj grad medvirkende til den høje kvalitet. Ledelsen er stærk både som værkfører og pædagogisk leder. Det gør mig tryg, at der bliver passet på medarbejderne.

 

Samtidigt har ledelsen et stort fagligt fokus hvor opmærksomhed på materialevalg, procesoptimering, arbejdstilrettelæggelse, samlinger og finish er virkelig vigtig sparring for mig. Jeg vil til enhver tid anbefale et samarbejde med ITCs værksted.

- Jannie Sørensen

Møbelproducent i Gooroo ApS

Metalarbejde af ITC Metal for Gooroo ApS